Actorp -

Snart sommerferie!

Nå er det snart sommerferie og jeg klarer ikke å slutte med å glede meg. Det som er en ulempe med at det snart er sommerferie er at det er siste innspurt med eksamen. I morgen har jeg tverrfaglig eksamen, og jeg gruer meg utrolig mye.  

Det blir godt å bli ferdig med eksamen og begynne sommerferien. 


Snart ferie og varme!

Når har dere eksamen da? 

Ha en fin søndag videre!

Hjemme etter vinterferien!

Nå er jeg kommet meg trygt hjem fra Lillehammer. Jeg beklager for at jeg ikke fikk skrevet tidligere, men jeg forklarer etterpå hvorfor. Jeg var hjemme i Mysen rundt 12:30, men med en gang jeg kom hjem så måtte jeg dra i bursdag så jeg skriver dette innlegget nå. Det gikk kjempe bra på turen hjem og det var ikke mye trafikk hjem så vi slapp å stå mye i kø. Jeg er kjempe glad for at vi er kommet hjem og at jeg fikk se hele familien min igjen i dag samtidig. 

I dag så har bestemoren min bursdag og jeg dro rett fra Lillehammer for å se henne igjen og feire henne sammen med Tante og hennes familie, meg og min familie og til slutt sammen med bestemor og bestefar. Jeg koste meg kjempe masse i dag og det håper jeg dere andre som var hos tante også gjorde. 

Jeg håper dere også har hatt en utrolig fin dag og kos dere videre på en fin lørdagskveld. 


Hva har dere gjort i dag? 

Pakket og klar for hjem reise!

Hei 

Nå er alt pakket og klart for hjemreise i morgen. Jeg merker at det blir godt å komme hjem, men jeg kommer til å savne mormor når jeg drar i morgen. Nå har både jeg og Hege pakket alt klart til hjemreise i morgen og vi er klare. 


MIne ting!Hege sine ting! 

Når skal dere dra hjemover fra vinterferien? 

Vinterferien snart over

Hei, 

Nå er vinterferien snart ferdig. Jeg og søstra mi dro til Lillehammer for å besøke mormoren vår, siden det ikke ble noe tur til Brasil. Vi drar hjem til Mysen i morgen og jeg gruer meg litt til å kjøre hjem. Det tar ca. 3 Timer å kjøre til Mysen og jeg er litt redd for at det er glatt og slurpete på veien som gjør det vanskelig for meg å kjøre, men jeg håper og tror at det går brå å kjøre hjem. Jeg gleder meg til å se lillebror igjen og resten av familien. Jeg har ikke sett lillebroren min siden tirsdag men jeg har snakket med han på Facetime sånn bare for å si "hei" og høre litt hvordan det går med han. Nå rundt 16:00 lagde Hege og Mormor vafler som vi skulle kose oss meg og etterpå så ser det ut som vi skal lage litt tomatsuppe. 


Det som er igjen av vaflene. 

Det har hvert godt å se igjen mormor og komme tilbake til Lillehammer. På onsdag så handlet vi litt på butikkene her opp i Gausdal og på torsdag så dro vi til Strandtorget der jeg kjøpte 2 bukser og 1 hette genser. 


Bikbok


Bikbok


Cubus

Hva har du gjort i vinterferien? 

-Blogges!

 

2 uker til vinterferie!

Hei, 

Nå har nedtellinga til vinterferie begynt og tiden går fort. Det blir veldig godt med vinterferie og komme meg litt vekk fra skolen i 1 uke. Nå er det bare 2 uker igjen til vinterferien starter offisielt for meg og festen begynner. Nå er det bare vente og se om det blir vinterferie i Norge eller om det blir reise til utlandet. Jeg regner med at jeg gir bedre beskjed når det nærmer seg om jeg drar på ferie til utlandet. Men dere skal vite det at jeg gleder meg veldig til vinterferie. 
Rio de Janeiro


Carneval i Rio


Rio Beach

Dere får ha en fin søndag videre. 

Hva skal dere gjøre i vinterferien da? 

-Blogges!

Praksis i Bergen!

Hei, 

Jeg fant ut forrje uke at jeg har fått praksisplass på Scandic Hotel Ørnen i Bergen og jeg gleder meg kjempe masse. Jeg kan nesten ikke vente til det blir Mars og jeg drar til Bergen. Jeg blir i Bergen i 3 uker og jeg regner med at jeg drar til Bergen Lørdag 28. Februar eller Søndag 1.Mars. Jeg starter praksis uka mandag 2 Mars og siste dagen min blir Fredag 20.Mars. Jeg klarer nesten ikke vente helt til Mars. De tre ukene i Mars kommer til å bli en av de beste ukene på lenge. 

Scandic Hotellet.

Lobbyen på Scandic Ørnen.

 

Hva skjer fremover for dere da? 

-Blogges!

Travle dager på skolen for tiden!

Hei, 

Nå for tiden så begynner det å bli travelt på skolen. De fleste av oss på VG2 yrkesfag på Mysen Videregående  begynner nå med heldagsprøver og tverfaglig prøver. Jeg hadde heldagsprøve i norsk på torsdag forje uke og jeg skal ha heldagsprøve i engelsk på ferdag som jeg gruer meg kjempe mye til. Heldagsprøva som jeg hadde på torsdag forje uke gikk utrolig dårlig og jeg håper at den heldagsprøva som jeg skal ha på fredag kommer til å går mye bedere. 

Jeg har også noe som heter tverfaglig prøve som jeg skal ha fra mandag til onsdag og jeg er utrolig spent på hvordan det kommer til å gå. Jeg er ikke akuratt den personen som er best på å huske ting til skriftlige prøver men det som er bra er at det er fremføring som vi skal ordne og ha på Onsdag. På mandag kan vi sitte 6 timer å jobbe med oppgavene og det samme gjelder tirsdag men da skal vi sitte på skolen å jobbe med fremføringen som vi skal ha på Onsdag i ca 6 timer tror jeg det var.

 

Når skal dere ha heldagsprøve eller tentamen? 

Ønsk meg lykke til!

-Blogges!

 

Juleshow 2014

Hei

Jeg vet det er lenge siden jeg har skrevet men jeg har ikke hatt noe særlig inspirasjon i det siste. Jeg begynner å få tilbake inspirasjonen nå som vi nermer oss jul og jeg tror det kommer til å bli flere innlegg på bloggen fremover.

Det første innlegget som fikk tilbake inspirasjonen min er at vi på Mysen Cheerleading skal ha juleshow mandag den 15.desember kl.19:30 i Eidsberghallen. Det kommer til å bli kaker, mat og lodd trekning. Jeg tror dette juleshowet kommer til å bli utrolig bra. Jeg håper så mange som mulig har lyst til å komme å se på oss og se litt av hva vi gjør på Cheerleading. 

Dette bilde ble tatt på Norwegian Open. 

 

Håper at så mange som mulig kan komme å se på!

-Blogges!

 

Cheerleader konkurranse i helgen.

Hei blogglesere, 

Lenge siden jeg har skrevet på bloggen nå, det beklager jeg veldig. Jeg har hvert litt opptatt i det siste.

Denne helgen var jeg og laget mitt på konkurranse i Lillestrøm som heter Norwegian Open. Denne konkurransen var en kvalifiserings konkurranse til NM neste år.

Denne helgen var en av de beste helgene jeg har hatt på lenge og jeg kommer til å savne den konkurransen.
På vei hjem fra konkurransen på søndag så dro hele laget på peppes pizza for å kose oss litt etter konkurranse.

Jeg gleder meg kjempe masse til neste konkurranse og jeg merker at jeg begynner å synes dette er en sport jeg skulle ha valgt å begynne på for lenge siden og at jeg ikke har lyst til å slutte på cheerleading helt til jeg må. Jeg har begynt å bli utrolig glad i dette laget og jeg tror jeg alltid kommer til å være det.

Hva gjorde dere i helga da?

-Blogges!

Matstreif på fredag!

Hei, i går var jeg på matstreif sammen med klassen. Matstreif hadde 10års jubeleum i år og derfor hadde de boder på Rådhusplassen, Akerbrygge og Tjuvholmen.  Det gikk egentlig ganske greit, men det som var litt dumt var at vi måtte ta toget inn. Det som var greit med at vi tok tog var at jeg kunne sitte å lese på veien inn og ikke beskymre meg for å bli syk på veien.

Før jeg begynte på reiseliv så viste jeg ikke om matstreif og all den forskjellige maten som vi har i Norge. Når jeg var på matstreif i går så jeg masse forkjellig mat som jeg tror at jeg ikke at sett på eller smakt på hvis det ikke var for reiseliv og matstreif. I går tok jeg en del bilder inne i Oslo av all maten som var der. 

Her er noen bilder fra matstreif og litt hvor det lå hen både i går og i dag. 


Hvor bodene lå på Rådhusplassen!


Hvor bodene lå på Aker Brygge!


Hvor bodene var på Tjuvholmen!

Litt bilder av maten som var der:
GjedeburgerDette var noe av maten de hadde på Matstreif i går og i dag!

Hva gjorde du i går? 

Så noe av det godt ut? 

-Blogges!

Reiseliv nå til høsten!

Hei, 

Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget, men jeg har ikke blogget så mye siden jeg ikke har hatt noe sørlig inspirasjon. Her den 16.juli fikk jeg vite hva jeg kom inn på nå til høsten og jeg ble kjempe glad når jeg fant ut at jeg kom inn på førstevalget mitt som er Reiseliv. Jeg regner med at nå i August og utover så hoper jeg at jeg kommer til å blogge mere enn det jeg har gjort,. Kanskje å gå Reiseliv gjør at jeg får mer inspirasjon og det gjør at jeg skriver mye oftere.  

Det er noe jeg har merket siden jeg fant ut hva jeg kom  inn på nå til høsten og det som jeg har merket er at jeg faktisk gleder meg til å begynne på skolen igjen. Jeg merker at jeg synes sommerferien har hvert lang, men det som er rart er at alle de andre årene så har jeg syntes at sommerferien har hvert for kort. Det med at jeg synes ferien har hvert så lang kan kanskje ha noe med at jeg gleder til å begynne på Reiseliv. 

Hva skal dere gå på til høsten? 

Gleder dere til skole start? 

-Blogges! 

Helga!

Hei,

Denne helgen har jeg gjort noe hele tiden. På lørdag så var det MY-dager i Mysen og Cheerleadinga hadde satt opp et telt der vi solgte kaffe, muffins og lapper. Når vi sto der så stuntet vi også for å vise litt hva vi gjør og hvor mye vi kan. Det var mange som synes det så gøy ut og det var også mange som ville prøve det. Jeg koste meg kjempe masse sammen med Mysen Coyotes. Det var kjempe gøy å for vist oss fram litt. 

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av at vi gjør en twist: 
På søndag så var jeg på Tusenfryd med Kreftforeningen og jeg koste meg kjempe mye. Jeg koste meg kjempe masse sammen med venner og familie som også var med. Når jeg kom til Tusenfryd startet jeg med å kjøre Stolene på tusenfryd sammen med mange venner. Når jeg hadde kjørt den så ble det Speed Monster også gikk vi videre oppover så jeg kunne gå litt sammen med lillebror og resten av familien. Det var morsomt å se kusinene mine igjen og kjøre sammen med dem. 

Jeg koste meg kjempe masse denne helga og jeg håper at det kan bli flere sånne helger. 

Hva har du gjort i helga? 

-Blogges!

 

Følelesen av sommerferie!

Hei, 

Nå har sommerfølelsen kommet frem. I dag dro jeg på skolen bare for å levere skolePCen og det var da det slo meg at det snart er sommerferie. Jeg dro til skolen ca 11:10 for å være på skolen tidsnok til å levere PCen og legge alt som ikke er på hjemmekatalogen inn på minne pen så jeg har det. Når jeg hadde levert PCen satt jeg litt sammen med vennene mine å snakket til 13:10, dro jeg hjem igjen. Nå er det bare 5 dager til det er sommerferie og på fredag så blir det VG lista med noen venniner i klassen. 


Snart sommerferie! 

Hva har dere gjort i dag? 

-Blogges!

Lang helg!

Hei, 

Denne uka så starter helga tidlig, siden at jeg ikke kom opp i muntlig. I dag så måtte jeg stå opp tidligere en det jeg pleier å gjøre siden jeg skulle rekke skolen, før de begynte å lese opp hvem som kom opp til muntlig eksamen. Jeg kom heldig vis ikke opp i matte eller naturfag muntelig. Jeg ble utrolig glad når jeg fant ut at jeg ikke kom opp, så jeg og noen andre i klassen begymte nesten å hoppe av glede for at vi ikke kom opp. Nå som jeg har fri resten av uka blir det å slappe av litt, handle litt nye klær, gjøre alt klart til lørdag med det som trengs til Mysen dagene også er det å bare glede seg til søndag for å dra på tusenfryd og møte vennene mine. 

Har dere kommet opp til muntlig? 

-Blogges! 

Bilde dryss fra Oslo!

Noen av bildene fra Oslo turen med klassen! Oslo tur med klassen!

Hei, 

I dag så har jeg hvert på Oslo tur med begge service og samferdsel klassene på Askim. Jeg koste meg kjempe masse i dag sammen med klassen. Vi i den ene klassen hadde fått oppdrag om å lage en gydet tur rundt opera huset og fortelle litt om selve operahuset og litt sånne ting. Det andre stedet vi skulle gyde var Frognerparken, der skulle vi også gjøre det samme som på Opera huset. Når vi var ferdig med gyde turen i Oslo så var det nesten alle som ville dra på ski storsenter og titte litt der, mens vi var der så kjøpte jeg meg foozen yogurt og kjøpte en blå sommer kjole. 


Sitter på opera huset og koser oss! 


Malene, Merete og meg! 


Malene, Celine, Andrine og Jenny koser seg på opera huset! 


Bussturen hjem! "Glade folk :)"


Brosjyren til Frognerparken! 


Brosjyren til Frognerparken innvendig! 


Brosjyren til Opera huset! 


Brosjyren til Opera huset innvendig! 


Kjolen jeg kjøpte i dag på Gina Tricot kostet 299! 

Nå blir det snart å gjøre seg klar til Cheerleadeíng trening! 

Kommer kanskje flere bilder fra Oslo turen etterpå! 

Hva har dere gjort i dag på skolen? 

Hva skal dere etter skolen? 

-Blogges! 

Endelig på Bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3601114/?claim=9gtmr4tscgv">Follow my blog with Bloglovin</a>

Hei, Nå har jeg laget meg profil på bloglovin, så please følg meg på bloglovin hvis dere kan! 

 

Nydelig søndag og 17.mai feirnga i går!

Hei, 

Gratulerer med dagen alle sammen litt på etterskudd.

I dag er det en nydelig søndag her i Mysen og dette kommer til å bli en veldig avslappet søndag. Det blir utrolig godt å bare ligge å slappe av i solen og høre på musikk. Ligge å slappe av for å gjøre seg klar til ny uke, en uke mindre til sommerferie. Er godt å bare slappe av etter en slitsom og morsom 17.mai feiring i går. Var gøy å se barnetoget tidlig i går og etter det så dro vi på Kirkefjerdingen, for å være med på lekene og bare få vært ute litt. Når vi kom hjem etter 17.mai feiring på Kirkefjerdingen så var vi hjemme i ca. 1-2 timer før vi skulle ned å gå i borger toget, det var utrolig morsomt å gå i borgertoget sammen med Cheerleader laget og vise litt hva vi egentlig kan til alle som så på borgertoget. Når borgertoget var ferdig så startet russetoget med en gang og det var utrolig bra, jeg digget russetoget i år. Hvis dere som ikke var å så på russetorget i Mysen i går burde angre, men jeg fant en video på facebook av hele russetoget. Når vi hadde sett russetoget måtte vi forte oss hjem siden vi skulle få litt famile over til middag og dessert og kose oss litt. 

Jeg håper dere hadde en kjempe fin 17.mai i går, det hadde ihvertfall jeg. 

Russetoget i Mysen 2014!

Hva gjorde dere i går på 17.mai? 

Hva skal dere i dag? 

-Blogges! 

Hjelp oss med å få Demi Lovato til Norge!

Hei, 

Hjelp oss med å få Demi Lovato til Norge, ved å laste ned Shazam og gjøre som videoen til Demi sier. 

 

Hjelp oss med å få Demi Lovato til Norge! 

-Blogges! 

New favoriserte musical movie!

Hei, 

I går fant jeg en "Musical" film, som har blitt virkelig fengene hos meg. Jeg bare elsker disse sangene og de ble veldig godt  sunget bra av skuespillerne. Jeg klarer bare ikke slutte å høre på disse sangene. 

Lovestruck: The Musical: DJ Got Us Fallin' in Love!

Lovestruck: The Musical ABC Family

Alle skuespillerne! 

Lovestruck: The Musical!


Alle dame skuespillerne i filmen! 

Lovestruck! 

Har du sett filmen? 

Hva synes du om filmene? 

-Blogges! 

God regn tirsdag!

Hei, 

I dag så har jeg fagdag her på Askim Videregående Skole. Fagdag vil si at jeg har en hel dag med 1 fag. I dag har jeg bare Naturfag frem til !4: 35. Vi har hvert på avfallsplassen i Askim, for se hvordan de gjør det og lære litt fakta om Avfallsplassen. Når vi skulle ned til Avfallsplassen måtte vi gå fra Askim VGs og ned i regnværet. Nå som jeg har kommet tilbake til skolen, er jeg søkk våt og fryser som bare det. 

Regner det hos dere? 

-Blogges! 

Mandag igjen!

Hei, 

I dag var det siste mandag før påske ferien og det gikk faktisk utrolig bra på skolen i dag. Det var deilig å ha nesten 1 og en halv time fritime, men det er med spise fri. Det var ganske kaldt å kjøre scooter til skolen idag, men det var godt å kunne komme seg fortere hjem enn å ta bussen. Når jeg kom hjem og hadde spist så var det bare å begynne å øve på prøve. Nå som jeg er ferdig med å øve for idag så blir det natta på meg! 

Hva har dere gjort i dag? 

Natta alle sammen! 

-Blogges! 

The Fast and the Furious maraton!

Hei, 

I dag tenkte jeg at jeg skulle se om jeg får sett alle The Fast and the Furious filmene. Jeg synes de filmene er utrolig fine og har mye aksjon i seg. Jeg bare elsker disse filmene. De er faktisk en av de bil filmene jeg faktisk liker. 


The Fast and The Furious! 

The fast and The Furious (2001)!

Fast & Furious (2009)!

Har du sett filmene?

Hva synes du om filmene?  

-Blogges!

Godt med helg!

Hei, 

Frem til i dag har det hvert deilig med helg. Jeg har sett på The Secret Life of the American Teenager som jeg synes er utrolig fin serie. Jeg fant også en ny film med en av mine favoritt skuespiller som heter Idina Menzel, som er med i filmen Rent, som er en musikal som er en fin film. 


Rent movie! 

Rent - Take me or leave me! 

Rent - Seasons of Love! 
Har du sett filmen?
- Blogges! 

 

Fine sanger fra andre land!

Hei, 

Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen fine utenlands sang videoer som jeg synes er utrolig fine. Alle de sangene jeg hører på fra utlandet, er det ikke alltid jeg forstår hva de sier. 


Michel Telo!

Marca da Promessa fra Brazil! 

Violetta - Hoy somos mas!

Michel Telo - Ai se eu te pego! 

Adelen - Bombo!

Adelen - Baila Conmigo! 

Har du noen favoritt sanger fra andre land du ikke forstår? 

Hva synes du om disse sangene? 

-Blogges! 

1 uke til påskeferie!

Hei, 

Om 1 uke er det påskeferie og jeg gleder meg kjempe mye. Det blir kjempe godt med ferie igjen og jeg gleder meg til å være sammen med lillebroren min og resten av familien min en hel uke uten å være på skolen.  Det blir godt å slippe skolen i en uke. 


1 uke til påskeferie!

Gleder du deg til påskeferien? 

- Blogges! 

My new favorite songs!

Hei, 

For noen uker siden så hørte jeg noen nye sanger av MIley Cyrus. Jeg har fått helt dilla på disse to sangene. Jeg hører på dem hele tiden og jeg synes den er kjempe fin. 

Milet Cyrus - Someone Else! 

MIke Will Made It - 23 feat Miley Cyrus!

Har du hørt disse sangene? 

-Blogges! 

Profilbilde


Hei :) Jeg heter Anne Cecilie Torp. Jeg skriver om livet mitt og andre ting som interesserer meg. Jeg legger ut bilder, skriver og musikkvideoer.


Blogghits